Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaPloiestiului.ro
Start Navigare
Cauta o Locatie in Ploiesti
Cauta o Strada in Ploiesti
Exploreaza Categorii Locatii din Ploiesti
Consilieri in proprietate i... (0)
Consultanta constructii (0)
Consultanta marketing (0)
Design (1)
Foto (0)
Managementul calitatii (0)
Pasapoarte si vize (0)
Plasament forta de munca (0)
Standard si standardizare (0)
Targuri si expozitii (0)
Altele (7)
Bun Venit pe Harta Ploiestiului!
Legenda:   Marker gri Gratuit   Marker rosu Standard   Marker auriu Gold   Marker multicolor Mai multe locatii
Preia Harta pe Site-ul Tau
Se incarca harta...

Ultimele comentarii

RATP Ploiesti

Razvan - 20 Aug 2012, 04:35 pm
Sunt tare nemultumit de cum se prezinta RATP-ul in privinta autobuzelor. Jumatate ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Alina - 17 Aug 2012, 10:28 am
Credeti ca rezolvati ceva daca va spuneti ofurile pe aceasta pagina? Eu ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Elena - 14 Aug 2012, 12:25 am
As dori sa mai fac cateva precizari: buticul se cheama PF Predeleanu ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Elena - 13 Aug 2012, 09:59 pm
Buna seara. Eu scriu in speranta ce cineva va auzi si va ...

Avocat Florin Nicolau - Con...

Valentin - 07 Aug 2012, 12:40 pm
Mama mea a decedat acum un an. Tatal meu traieste dar fiind ...

RATP Ploiesti

Ana - 06 Aug 2012, 04:31 pm
De ce nu-mi arata programul traseului 22b? Pe ce site trebe sa ...

Autogara Ploiesti Sud

Bucur - 01 Aug 2012, 07:32 am
Doresc sa aflu daca exista un transport in comun pana in judetul ...

Garda de Mediu


Adresa: Sos.Decebal nr.17, Ploiesti
Tel: 0244/512.536
Fax: 0244/544.495
Email: cjprahova@gnm.ro
Localizare: Strada Decebal, Ploiesti, PH, ROMANIA
Deschide Site Garda de Mediu

Comentarii

14
Vali - 04 Jul 2012, 08:49 am
Ce facem cu avioanele care zboara deasupra cartierului Mitica Apostol de la ora 7 pana seara la 11-1pm? Seara deschidem si noi ferestrele sa dormim in aer curat, dar nu putem din cauza zgomotului infernal scos de avioane. De ce zboara deasupra orasului si nu se duc sa zboare pe camp la Metro si la Crangul lui Bod? Va rog sa luati masuri, ca primaria se face ca ploua si politia la fel...
13
Cornel - 16 Apr 2012, 01:27 pm
Locuiesc in comuna Cornu de jos si am un vecin care sta pe strada Carol I la numarul 1075, pe nume Mircea Burloiu, care si-a facut in curte o adevarata stana de oi si capre (in jur de 70 de capete). Nimeni din autoritatile satului nu ia nicio masura impotriva lor, astfel ca noi vecinii trebuie sa suportam mirosurile de la aceste animale. Va rugam insistent sa luati masuri pentru a stopa aceasta stare de fapt.
12
Vlad Craioveanu - 13 Apr 2012, 01:13 pm
Va rog sa dispuneti masurile necesare pentru ca bisericile sa nu mai bata clopotele dupa ora 22:00 si inainte de ora 8:00, iar slujbele sa nu se mai tina la megafoane in acest interval orar, conform legii 61/1991 (actualizata in 2008)! Mi se incalca dreptul la liberul arbitru! Distrugeti fundamentul unui stat democratic!
11
Mihai - 13 Mar 2012, 10:26 am
Domnilor de la Garda de mediu, azi 13.03.2012 in jurul orei 9 v-am sunat de 5-6 ori si nu mi-a raspuns nimeni. Nu vreau sa cred ca ne-ati intors spatele. Nu uitati ca noi va platim si dorim mult sa ne aparati de cei care cu nepasare ne polueaza aerul ce-l respiram - ma refer la uzina DERO. Daca chiar nu doriti sa va achitati de obligatiile de serviciu, ma voi adresa Guvernului.
10
Bogdan - 29 Feb 2012, 12:22 pm
Locuiesc in orasul Plopeni, strada Independentei nr. 13 B, bl AC 2, scara B la parter, si doresc sa ma informez ce pot sa fac pentru a rezolva o situatie cu 2 vecini care au facut adaposturi pentru pisici si caini in fata ferestrei mele si la subsolul blocului. Va pot dovedi ca parul de la animale se depoziteaza pe pervazul ferestei, mirosul de excremente ale animalelor este incredibil, mai ales cand bate soarele, dupa umezeala din sol. Va rog mult daca imi puteti comunica la ce autoritati sa ma adresez pentru arezolva aceata situatie. Ma recomand in calitate de proprietar - Silvia Mihaela Bogdan.
9
Jean - 23 Feb 2012, 03:31 pm
Domnilor de la Garda de Mediu, faceti ceva cu fabrica Dero Lever, ca ne-au terminat in zona nord a Ploiestiului. Sau cei de la dumneavoastra au rude care lucreaza acolo? Si mai multa transparenta. Sau acest serviciu a fost infiintat ca sa intram si noi in randul lumii? Faceti-va datoria domnilor, ca de aceea va platim noi, ploiestenii de rand. Ah! Si nu uitati ca o sa va scriem in toate publicatiile pana veti lua masuri impotriva acestei fabrici care mereu a avut probleme cu poluarea.
8
Daniel - 02 Jul 2011, 11:04 pm
In zona in care locuim, strada Marasesti spre bariera, de mult timp (6-7 luni), mai ales seara si noaptea, se simte miros puternic de produse petroliere si/sau sulf, in functie de directia vantului (dinspre Mihai Bravu, Lukoil).
Am citit in ziarele locale ca situatia persista, dupa cum am scris mai sus! Chiar nu se poate rezolva aceasta incalcare a normelor de mediu?
7
Diana - 14 Jan 2011, 05:40 pm
Buna ziua,
Locuiesc in zona Malu Rosu(Ploiesti) si am o mare problema cu vecinii care stau deasupra mea, eu stau la parter. Acestia arunca pe geam gunoaie, resturi de mancare, care atrag caini si alte animale, hartii, ambalaje, resturi de tigare. Va rog sa-mi spuneti daca pot fi avertizati, amendati, sanctionati intr-un fel, pentru ca nu mai rezist.
Multumesc
6
Alex Mincu - 29 Dec 2010, 09:50 am
Buna ziua,

Ma numesc Mincu Alexandru si locuiesc in B-dul Republicii nr. 195 A, bl.17C, ap.7, Ploiesti.
De vreo 3 saptamani s-a deschis un magazin Mic.Ro nr. 176 la adresa B-dul Republicii nr. 197 la care au montat un aparat de aer conditionat de dimensiuni mai mare (cred ca este de tip industrial), care functioneaza in regim continuu! Acest aparat este montat pe spatele magazinului, dar in apropierea dormitorului in care locuiesc eu si va rog sa ma credeti ca face un zgomot (un huruit de motor) care este foarte suparator si nu ma pot odihni!
In consecinta va rog sa dispuneti efectuarea unei determinari de zgomot si sa luati masurile nesesare pentru inlaturarea acestui zgomot atat de suparator si de stresant.
Daca este necesar va rog sa faceti determinarea zgomotului la mine in casa sa va convingeti de ceea ce va sezizez.
5
Mihai - 16 Nov 2010, 08:25 am
Buna ziua! Va rog sa luati o masura cu gunoiul din curtea Consiliului Local Plopeni, Prahova, care miroase ingrozitor. Strang gunoaiele din oras si le depoziteaza zile intregi in curte, degajand un miros insuportabil, miros care ajunge la toate blocurile din jur, ca sa nu mai spun de sobolani. Va rog sa luati o masura!
Pagina 1 2 »
Afişează comentariile 1 - 10 din 14

Comentarii dezactivate din cauza utilizarii abuzive!

Cele mai frecvent cautate locatii

administratia financiara   bcr   billa   buna vestire   Cantacuzino   casa de pensii   CATEDRALA   curtea de apel   distrigaz   electrica   gara   gara de sud   gara de vest   Gara ploiesti sud   gara ploiesti vest   gara sud   gara Vest   gheorghe doja   hale   Hotel Central   hotel prahova   itm   kaufland   marasesti   maternitate   mediurg   medsana   mihai bravu   OMNIA   piata victoriei   PLOIESTI   rar   rEGISTRUL COMERTULUI   Republicii   sala sporturilor   spital   spitalul boldescu   spitalul judetean   stadion   tribunal  
Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Preia Harta pe Site-ul Tau
Lista Locatiilor pe Harta Ploiestiului
HartaPloiestiului.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite