Sute de mii de oferte imobiliare pe realia.ro
Logo HartaPloiestiului.ro
Start Navigare
Cauta o Locatie in Ploiesti
Cauta o Strada in Ploiesti
Exploreaza Categorii Locatii din Ploiesti
Consilieri in proprietate i... (0)
Consultanta constructii (0)
Consultanta marketing (0)
Design (1)
Foto (0)
Managementul calitatii (0)
Pasapoarte si vize (0)
Plasament forta de munca (0)
Standard si standardizare (0)
Targuri si expozitii (0)
Altele (7)
Bun Venit pe Harta Ploiestiului!
Legenda:   Marker gri Gratuit   Marker rosu Standard   Marker auriu Gold   Marker multicolor Mai multe locatii
Preia Harta pe Site-ul Tau
Se incarca harta...

Ultimele comentarii

RATP Ploiesti

Razvan - 20 Aug 2012, 04:35 pm
Sunt tare nemultumit de cum se prezinta RATP-ul in privinta autobuzelor. Jumatate ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Alina - 17 Aug 2012, 10:28 am
Credeti ca rezolvati ceva daca va spuneti ofurile pe aceasta pagina? Eu ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Elena - 14 Aug 2012, 12:25 am
As dori sa mai fac cateva precizari: buticul se cheama PF Predeleanu ...

Oficiul Judetean pentru Pro...

Elena - 13 Aug 2012, 09:59 pm
Buna seara. Eu scriu in speranta ce cineva va auzi si va ...

Avocat Florin Nicolau - Con...

Valentin - 07 Aug 2012, 12:40 pm
Mama mea a decedat acum un an. Tatal meu traieste dar fiind ...

RATP Ploiesti

Ana - 06 Aug 2012, 04:31 pm
De ce nu-mi arata programul traseului 22b? Pe ce site trebe sa ...

Autogara Ploiesti Sud

Bucur - 01 Aug 2012, 07:32 am
Doresc sa aflu daca exista un transport in comun pana in judetul ...

Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor


Inspector sef adjunct: Balaban Victoria

Adresa: Strada Industriei nr. 111, cod postal 100514
Telefon: 0244 576 436
Fax: 0244 576 643
E-mail: prahova@opc.ro
Localizare: Strada Industriei, Ploiesti, PH, ROMANIA
Deschide Site Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor

Comentarii

65
Alina - 17 Aug 2012, 10:28 am
Credeti ca rezolvati ceva daca va spuneti ofurile pe aceasta pagina? Eu am depus direct la ei plangere si nu numai ca nu s-a rezolvat nimica, dar nici macar nu m-au contactat cei de la Protectia Consumatorului desi mi-au spus ca in maxim 30 de zile de la depunerea plangerii voi primi un raspuns. Asa ca la cine sa mai putem apela?...
64
Elena - 14 Aug 2012, 12:25 am
As dori sa mai fac cateva precizari: buticul se cheama PF Predeleanu Ion si tot aici se vand si tigari de contrabanda, sunt gazduite femei din sat cu moravuri usoare unde isi stabilesc tariful cu potentiali clienti. Faceti ceva, fratilor, pentru lumea din sat si pentru viitorul copiilor nostri. Adresa este: comuna Surani, judetul Prahova, langa ultima statie spre Carbunesti.
63
Elena - 13 Aug 2012, 09:59 pm
Buna seara. Eu scriu in speranta ce cineva va auzi si va rezolva cazul nostru. In comuna Surani, judetul Prahova se intampla un adevarat cosmar: exista un butic ce se numeste P.F. Frincu Ion, situat pe soseaua Surani-Carbunesti la 10 metri de statia care face legatura cu Ploiesti. Ideea e ca aici se intampla lucruri grave! Dimineata painea este lasata la usa in strada unde vin cainii vecinilor si o trag cu labele din lazi, vanzatoarea iese de la toaleta fara sa se spele pe maini si serveste clientii, murdara pe miini atinge marfa si o da spre vinzare, marfa este tinuta in conditi groaznice, serveste copii chiar daca marfa este cazuta pe jos. Cunostiintele vanzatoarei intra dupa tejghea si se servesc sau servesc si alte persoane, se vinde bautura la pahar fara autorizatie, bauturile sunt inlocuite, in sticle de bauturi scumpe sunt puse cele ieftine. Satenii tot vorbesc ca intretin relatii sexuale cu vanzatoarea pe stocul de marfa. As vrea sa stiu daca cineva poate face ceva, pana nu ajungem sa murim cu totii.
62
Iulian Chirita - 26 Jul 2012, 05:12 pm
Buna ziua. Ma numesc Iulian Chirita si sunt din Boldesti Scaeni. Acum o luna si jumatate-maxim doua am cumparat o motocoasa de umar de la Hornbach Bucuresti. In acest timp am cosit aprox. 1000m, dupa care s-au rupt furtunele de la benzina (tur si retur). Am mers la firma de service (Avertizor Grup Ploiesti) unde am lasat-o pentru reparatii. Azi m-au sunat ca pot sa merg sa o iau, dar ma costa 37 lei pentru ca acele furtune nu intra in garantie, lucru care ar scrie si in certificatul de garantie (nu contest acest lucru, poate am omis paragraful cand am citit, nu pot verifica pentru ca certificatul e la ei). Nu aveau obligatia sa ma anunte inca o data ca acele furtune nu intra in garantie si ca reparatia este contra cost? Este normal ca dupa maxim 2 luni de la achizitionare, timp in care a functionat efectiv aproximativ 6-7 ore, sa se defecteze si sa mai si platesc reparatia? Si batut si cu banii luati? Ce pot face in acest caz? Ridic utilajul si platesc, sau se poate rezolva intr-un fel? Va multumesc.
61
George Nicolae - 19 Jul 2012, 12:06 pm
Ma numesc George Nicolae si sunt din Baicoi. Am abonament la Dolce de multi ani. Pe data de 18.07.2012 am sunat pentru o restanta si mi s-a spus ca s-a rezolvat. Astazi 19.07.2012 am constatat ca serviciul de TV a fost suspendat. Am sunat si mi s-a spus azi ca am restanta din luna mai. De ce nu mi s-a spus ieri?
60
Barbu Daniela - 15 Jun 2012, 05:10 pm
Buna ziua! Ma numesc Barbu Daniela, tatal meu a cumparat de la S.C. MOBILA S.A SLOBOZIA, IALOMITA doua canapele specificand faptul ca le doreste pachet pt a le putea baga in locuinta si pt a nu fi deteriorate. Au venit montate neputand se la bage in casa, lovindu-le lipsa de profesionalism al baietilor a lasat de dorit ne stiind sa le demonteze si la montare le-au julit din nou. Baietii sau angajat, conform contracului a in 5 zile vina sa le repare sau sa le schimbe(ei au completat pe contract si au semnat defectele), au trecut 30 de zile si nu au venit, cand incercam sa ii contactam nu raspund .....
Ce putem sa facem in acest caz ?
Va multumesc anticipat !
59
Anonim - 28 Mar 2012, 12:39 pm
Buna ziua, sunt din comuna Filipestii de Targ, judetul Prahva, si am un vecin care se zice ca are un magazin pentru pensionari, dar nu este in regula cu depozitarea marfii pe care o are la vanzare. Este intr-un garaj si este o mizerie de nedescris, va rog frumos sa veniti si pe strada Mihai Paraianu nr. 370, la Mihail Grigorescu.
58
Gabriela Radulescu - 16 Mar 2012, 06:17 pm
Buna ziua, am si eu o problema. In octombrie 2011 mi-am achizitionat un telefon de la Domo Ploiesti. Problemele au inceput sa apara imediat dupa ce l-am cumparat si anume: in momentul cand eram sunata, telefonul indica ca fiind inchis desi el era deschis, cu semnalul maxim. Am fost la cei de la Domo si mi-au zis sa il trimit in service. A fost trimis, l-am primit din nou cu aceeasi problema. Aceeasi situatie de 3 ori. Si are aceeasi problema. Mi s-a spus ca nu se poate sa imi dea altul ci o sa il trimita in service chiar si de 20 de ori, nu e o problema. Mi-a fost schimbat codul IMEI, atat, dar are aceeasi problema. Mi s-a mai spus si ca e din cauza retelei, dar le-am explicat ca am avut o groaza de telefoane pana acum si nu am patit asa. Ce pot face in acest caz?
57
Christian Sorin - 21 Feb 2012, 05:08 pm
Buna ziua. De ce cei care repara telefoana nu dau chitante, si daca le ceri se fofilesc invocand tot felul de abureli, pai sa vezi daca este legal este mai scump sau ilegal mai ieftin, daca dai un ban la reparat telefoane si nu iei chitanta si ala te lasa fara bani, ce poti face daca nu ai martori? Nimic. De ce nu controlati peste tot toate neregurile mici, ca de mari nu mai vorbesc.
56
Grancea - 23 Dec 2011, 09:32 am
Am mers la Carfour Ploiesti ca sa cer o dublura la o factura a unui filtru de cafea cumparat de la acest mol. La casa am spus ca vreau o dublura la factura respectiva dar factura originala este la tara si momentan nu o am. Pentru acest fapt mi sa refuzat eliberarea unei dubluri dupa care mi s-a spus ca daca factura era pierduta sau deteriorata mi se putea elibera alta factura. Adica cu alte cuvinte eu trebuia sa mint si mi se dadea factura ceruta... De ce nu mi s-a dat dublura? Pentru ca mi s-a spus ca eu cu dublura pot intra in magazin si pot fura produsul respectiv! Judecati si voi in ce tara de nebuni traim!... Cum ar putea cineva sa ia un produs dintr-un magazin, cu o factura si un bon vechi?
Pagina 1 2 3 4 »
Afişează comentariile 1 - 10 din 65

Comentarii dezactivate din cauza utilizarii abuzive!

Cele mai frecvent cautate locatii

administratia financiara   bcr   billa   buna vestire   Cantacuzino   casa de pensii   CATEDRALA   curtea de apel   distrigaz   electrica   gara   gara de sud   gara de vest   Gara ploiesti sud   gara ploiesti vest   gara sud   gara Vest   gheorghe doja   hale   Hotel Central   hotel prahova   itm   kaufland   marasesti   maternitate   mediurg   medsana   mihai bravu   OMNIA   piata victoriei   PLOIESTI   rar   rEGISTRUL COMERTULUI   Republicii   sala sporturilor   spital   spitalul boldescu   spitalul judetean   stadion   tribunal  
Clienti
Login Clienti
Tarife & Inregistrare
Inregistreaza o Locatie
Ajutor
Cum Functioneaza?
Cere Ajutor
Unelte
Preia Harta pe Site-ul Tau
Lista Locatiilor pe Harta Ploiestiului
HartaPloiestiului.ro
Contact
Blog
Sitemap
Fidelizare :)
Preia RSS Ultimele Locatii
Fa-ne Pagina Ta de Start
Adauga-ne in Pagini Favorite